"Het leven is te kort om slechte wijn te drinken."

Secrets des Châteaux

Les Secrets des Châteaux zijn exclusieve topwijnen die niet officieel worden geregistreerd. De ambachtelijke wijnmakers houden deze wijnen voor eigen gebruik of bewaren voor het nageslacht. Het zijn altijd wijnen met bewaarpotentieel, waarbij we weinig 'mogen' vertellen over het châteaux. In algemene zin kunnen we informatie geven, zonder dat wij onze relaties in diskrediet brengen. Wijnpromotor werkt al vele jaren samen met de discrete bottelaars van Gitot. Zij vullen de flessen ter plaatse en zorgen voor de perfect afsluiting (kurk). Na het vullen zorgen zij voor de opslag en conditionering tot wij de wijnen ophalen. 

Voor wie

Les Secrets des Châteaux zijn alleen voor de echte wijnliefhebber op zoek naar unieke, exclusieve, hoogwaardige kwaliteitswijn. Doordat Gitot de botteling uitvoert, zijn de wijnen kosher (koosjer). 

Volume & Prijs

Doordat de wijnen doorgaans voor het nageslacht van de wijnboer zijn, worden er slechts een beperkt aantal flessen gebotteld. Voordat de wijnen worden aangekocht hebben we eerste geïnformeerd bij onze klanten of ze een fles wensen te hebben. Afhankelijk van de hoeveelheid gegadigden en beschikbare flessen wordt bepaald hoeveel er worden geleverd. Les Secrets des Châteaux wijnen beginnen doorgaans bij € 275,- per fles. Naarmate er meer wijnen worden geconsumeerd gaat de waarde van de resterende wijnen omhoog.

Hoe herkennen

De wijnen komen direct van het vat en zijn alleen verkrijgbaar via Wijnpromotor. De wijnen worden gebotteld door vakmensen van Gitot op het château, waarbij onze wijnspecialisten aanwezig zijn. Momenteel zijn er nog vier flessen beschikbaar à € 625,- inclusief BTW per stuk.

Bestellen

Wilt u ook graag van exclusieve Secrets des Châteaux wijnen genieten? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..