"Het leven is te kort om slechte wijn te drinken."

Secrets des Châteaux

Secrets des Châteaux zijn wijnen die niet officieel worden geregistreerd, maar waarover wij door ons netwerk kunnen beschikken. De wijnmakers houden deze exclusieve wijnen voor eigen gebruik. Als klant van Wijnpromotor kunt u zich hiervoor aanmelden. Het zijn altijd wijnen met bewaar potentieel, waarbij we weinig 'mogen' vertellen over het châteaux. In algemene zin kunnen we informatie geven, zonder dat wij onze relaties in diskrediet brengen. Wijnpromotor werkt vele jaren samen met de bottelaars van Gitot voor het vullen, de juiste afsluiting (kurk) en perfecte flessen. Hierdoor hebben we een zelfde look and feel voor wijnen van diverse top châteaux.

Secrets des Châteaux

Voor wie Secrets des Châteaux

Secrets des Châteaux zijn alleen voor de echte wijnliefhebber die een unieke wijn willen kopen. 

Hoe herken je een Secrets des Châteaux

De wijnen komen direct van het vat en zijn alleen verkrijgbaar via Wijnpromotor. De wijnen worden gebotteld door vakmensen van Gitot op het château, waarbij onze wijnspecialisten aanwezig zijn. De wijnen krijgen slechts een vat- en botteling aanduiding op een blanco etiket.

Ook voor u Secrets des Châteaux

Wilt u ook graag van de exclusieve Secrets des Châteaux wijnen genieten? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..